Hoppa till innehåll
Ett nytt spabad
Hem » Nyheter » Nytt spabad till vår MC-klubbs lokal

Nytt spabad till vår MC-klubbs lokal

Spabadet är äntligen på plats och medlemmarna i Blue Bananas är glada över att kunna utnyttja det. Klubbrummet har förvandlats till en oas för avkoppling, komplett med ett varmt bad, bekväma stolar och en välfylld bar. Det finns inget bättre än att tillbringa en kväll med att koppla av med vänner efter en lång dag på vägen.

Du har säkert sett dem på vägarna i sina karaktäristiska västar, med det säregna utseendet. MC-husets ägare grundade klubben Blue Bananas för några år sedan och utvecklingen har gått snabbt framåt sedan dess. Idag återfinns ett 50-tal motorcykelentusiaster i klubben och gemenskapen är en av de stora anledningarna till det.

– Det är en fantastisk stämning, och nu med bubbelpoolen är det ännu bättre. Spabadet är den perfekta platsen för att hänga ut efter en lång tur och dricka något gott ha och goda samtal med vänner, säger medlemmen Hans Andersson.

Spabadet kommer invigas på julfesten

Snart väntar den årliga julfesten, då klubben öppnar sina dörrar för vänner och familj. Då kommer också spabadet att invigas och du är varmt välkommen. Så om du är på humör för avkoppling och sköna samtal, kom till klubblokalen. Gör dig redo för en oförglömlig upplevelse!

Blue Bananas är definitivt stället att vara om du har en passion för motorcyklar, bubbelpooler och gott sällskap. Så kom till oss snart!

***

Så tycker våra medlemmar om spabadet

På MCHuset frågade vi några av våra medlemmar vad de tycker om bubbelpoolen i klubblokalen. Svaren var enhälligt positiva! Alla är överens om att det är det perfekta sättet att koppla av och umgås efter en lång dag på vägen. En medlem sa: ”Jag älskar det! Jag kan äntligen ta mina tankar och bara njuta av ett varmt bad med mina vänner!” En annan tillade: ”Det är fantastiskt att ha en badtunna i vårt klubbrum nu. Vi kan verkligen knyta band efter långa turer.”.

Att tänka på vid val av spabad

Spabadet vi köpte är ett spa för sex personer med 21 strålar, 6 stolar för hydroterapimassage och LED-belysning. Det har en digital kontrollpanel för enkel användning och är tillverkat med hållbar Balboa-spa-teknik.

När du köper en badtunna bör du tänka på följande:

  • Hur många personer kommer att använda det samtidigt?
  • Hur varmt vill du att vattnet ska vara?
  • Vilken typ av jetstrålar och massagestolar behöver du?
  • Vilken typ av underhåll krävs?
  • Finns det en garanti på badtunnans delar?

Med de här parametrarna i åtanke blev valet lätt för oss. Vi gjorde grovjobbet och studerade många butiker och deras utbud. Det blev ett ganska enkelt beslut när allt var sagt och gjort. Vi är väldigt nöjda med vårt val.

Bli medlem i MC-klubben Blue Bananas

Älskar du att åka motorcykel och att umgås med härliga människor? Ja, då är vi klubben för dig! Vi är ett stadigt gäng på 50 personer som ses regelbundet för att åka motorcykel och dela intresset vi känner så mycket för. Varje år har vi också långresor och annat kul. Hör gärna av dig om du vill veta mer!